Friday, April 8, 2011

Feelings great today!

OK, aku rase gembiraaaaaa la sgt sbbnye dah 4 hari aku tak masuk opis! n yg ajaibnya tade org opis pn cari aku! OMG! i feel really great! muahahhaa..kan bes kalau hari2 macam ni..tapi mcm impian nk pegang pelangi je.ermm...ok today kakak aku yg second nk nikah..dah 2 hari ni pulun habesan kemas rumah..hasilnye ok cantek :D...n today n tomorrow akan ada suara2 yg mengatakan 'kakaknye dah, adiknye pulak mesti lepas ni"..dan aku akan "senyummm kerang wangi..tamo busuk"...yelah..insyaAllah doakan2 ye...walau pon calon pn tade lagi tapi doakan cepat sampai jodoh ye :)...n lagi..dah lama tak update facebook, rase teringin sgt nk update tapiii...ermmm..biarlah dulu..lepas kakak aku kawen baru aku update..tade ape pn nk diupdate...busan2...tapi seriusly 4 hari ni mmg aku rase vacation n heaven gile babas sbb aku tak wat ape2 pn study, aku tak keje,tade sapa amik peduli ngn idup aku..i've got what i want which is "time to be alone"....dah lama tak wat puisi..pasni kalau rase sedey boleh update kat sini je la..nk facebooking pn dah buring..kat sini tade sapa nk kacau sgt :) hehe nnti sambung lagi..semoga kakak aku bahagia selamanya..dan harap kau pon sama ye mazni..u will be good..yup i will be good.. :)

1 comment:

♥naematulsaadahismail♥ said...

insyaallah.. when the right time comes, there will be your turn pulak :)

xpela extend pn.. yang penting grad nt..sem depan boleh aku p nonton..hee..sem ni amek 2je..

all the best mamaz..
♥u